پیاز داغ الیت
اصولا ما هیچ گاه توصیه نمی کنیم مواد غذایی پخته را به مدت طولانی در یخچال یا فریزر نگهداری کنند چون همیشه احتمال بروز آلودگی وجود دارد. پیاز داغ الیت مرغوب می باشد. اگر کسی می خواهد مواد غذایی را برای مدت طولانی نگه دارد باید حتما خام باشند چون مواد غذایی خام اگر آلودگی هم داشته باشند، در حین پخت و حرارت دیدن میکروب و سموم میکروبی آن ها از بین می رود.تقریبا در تمامی روش ها جز کباب کردن مستقیم روی شعله، موادغذایی حرارت 100 درجه را به مدت نیم ساعت تحمل می کنند و معمولا مقاوم ترین سموم میکروبی در این مدت نابود می شوند.وقتی سبزی از قبل پخته باشد و در یخچال نگهداری شود معمولا موقع مصرف تنها گرم می شود و میزان حرارت کم و کوتاه خواهد بود. پس اگر آلودگی در آن وجود داشته باشد در چنین شرایطی دیگر میکروب و سم آن از بین نمی رود.پس بهتر است که مواد غذایی پخته برای مدت طولانی در یخچال و یا فریزر نگهداری نشوند، بلکه تازه به تازه برای طبخ انواع غذاها مورد استفاده قرار گیرند.
پیاز سرخ شده بسته بندی
پیاز سرخ شده بسته بندی از قیمت خوبی برخوردار است. برای آن که هنگام خرد کردن پیاز دچار ریزش اشک نشوید، بهتر است پیش از پوست کندن، آن را در یخچال قرار دهید یا آن را در ظرف آب پوستگیری کنید. باقلا، مغز گردو، گشنیز و سرکه میتواند بوی بد دهان ناشی از خوردن پیاز را کاهش دهد، ضمن این که حرارت، انجماد و خشک کردن از خاصیت اشکآوری و بوی بد پیاز میکاهد. امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.
از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.
پیاز داغ کیلویی
پیاز داغ کیلویی انواع مختلفی دارد. با توجه به این حرف ها، پس مصرف پیازداغ های آماده که در سوپرمارکت ها به فروش می رسند را هم توصیه نمی کنید؛ درست است؟ خب، به طور معمول، اگر می خواهید از خواص سبزیجاتی مثل پیاز به نحو شایسته ای استفاده کنید بهتر است از انواع تازه آن ها بهره ببرید؛ به خصوص که هر چه از زمان فرآیند آن ها (حتی به روش استاندارد) بگذرد، ارزش تغذیه ای خود را از دست خواهند داد.. در اثر خرد کردن و نگهداری پیاز در مجاورت هوا از ویتامین C آن کاسته میشود.
پیاز به واسطه ترکیبات گوگردی ضدعفونیکننده قوی است و پوست کنده آن بسرعت میتواند میکروبهای محیطی را بگیرد و منبعآلودگی شود. در نتیجه، پس از پوست گیری و خرد کردن پیاز باید بلافاصله آن را مصرف کرد.
پیاز خام قابلیت نگهداری در فریزر را ندارد و در اثر نگهداری پیاز سرخ شده در فریزر از خواص و کیفیت تغذیهای آن کاسته میشود.
مطلب فوق رپرتاژ می باشد و سایت اقتصاد ملی هیچگونه مسئولیتی در قبال آن ندارد
0 دیدگاه