با کمی نوآوری در لیست ثروتمندان قرار گرفتم

با ترکیب سوهان با دیگر خوراکی ها نظیر بستنی، عسل و کنجد فروش محصولاتم چند برابر شد و درآمدم ده رقمی شد. در ادامه بیشتر با این محصولات پرخاصیت و خوش طعم آشنا خواهید شد.
با کمی نوآوری در لیست ثروتمندان قرار گرفتم

 سوهان ساعدی

سوهان کنجدی طرفداران منحصر به فرد خود را دارد. همچنین سوهان ساعدی از طبع گرمی برخوردار است که تا حد زیادی  توانایی رفع سردی بدن را دارد. البته خواص سوهان کنجدی زیاد است که در زیر به چند مورد اشاره می کنیم:

کلسیم موجود در سوهان کنجدی می تواند باعث تقویت استخوان های بدن شود. یک مشت کنجد به اندازه یک لیوان و نیم شیر، دارای کلسیم است. در نتیجه از کنجد به عنوان منبع کلسیم دارد و مفید می توان استفاده کرد.

دیگران چه می خوانند:

از آنجایی که سوهان کنجدی یکی از خاصیت هایش، کلاژن سازی می باشد، بر روی پوست تاثیر بسیار مثبتی دارد و مصرف آن باعث جلوگیری از پیری و چروک زودرس می شود.

روغن کنجد توانایی مقابله با اشعه ماورای بنفش را دارد و همین امر باعث می شود از سرطان پوست جلوگیری نماید. البته توانایی جلوگیری از تولید دیگر سلول های سرطانی را دارد.

سوهان گزی همان طور که از نام آن پیداست، دو طعم مختلف دارد که ممکن است مورد پسند همه افراد قرار نگیرد. اما تجربه ثابت کرده، افرادی که سوهان گزی را امتحان کرده اند، طعم آن مورد استقبالشان قرار گرفته است. یکی از خواص سوهان گزی مواد مغذی موجود در آن است.

سوهان عسلی

کنجدی که در سوهان عسلی وجود دارد، حاوی اسید چرب اشباع نشده و همچنین امگا سه می باشد که موجب کنترل فشار خون می گردد. پژوهشگران قبلا در این باره تحقیق کرده اند و به راحتی می توانید در صورت نیاز به مصرف آن بپردازید.

این مواد مغذی عبارت است از، زعفران، جوانه گندم، تخم مرغ، عسل، گز و کره. از دیگر خواص سوهان گزی می توان آرامش بخش بودن، رفع بی حالی و خستگی و تامین کننده ویتامین ای و بی را نام برد. ز آنجایی که درون سوهان پسته ای، پسته وجود دارد، باعث می شود به خاصیت سوهان اضافه شود و کاربرد

بیشتری پیدا کند. اسید چرب موجود در پسته بسیار فراوان است و به رشد مو کمک شایانی می کند. برای عملکرد دستگاه گوارشی و همچنین معده، سوهان پسته ای مفید است.

سوهان قم

سوهان قم از ترکیب مواد ارزشمندی نظیر آرد گندم، جوانه گندم، زرده تخم مرغ، کره، شکر، زعفران، هل و انواع مغزها تهیه می شود.این محصول به سبب دارا بودن جوانه گندم، پروتئین فراوانی دارد و منبع فوق العاده ای از ویتامین ها و مواد معدنی بویژه ویتامین های گروه B و E و آرام بخش اعصاب و روان است.جوانه گندم موجود در این محصول به دلیل داشتن قندهای طبیعی سبب ذخیره سازی انرژی در ماهیچه ها شده و باعث بهبود عملکرد عضلانی و جلوگیری از خستگی و بی حالی می شود.

افزودن چربی به سوهان، کالری آن را افزایش می دهد و بر قابلیت جویدن، طعم، بو، مزه و مدت زمان ماندگاری محصول می افزاید.البته در میان چربی ها کره طعمی چشمگیرتر دارد و هنگام پخت به همراه هل و شکر طعم تافی مانندی را به سوهان می دهد، اما فراموش نکنید که کره کلسترول، تری گلیسیرید و همچنین وزن شما را افزایش می دهد.شکر نیز در صنایع پخت سوهان به منظور شیرین کردن، بهبود رنگ و از همه مهم تر به عنوان نگهدارنده افزوده می شود و تخم مرغ هم به دلیل دارا بودن پروتئین، چربی و قسمت عمده ای از ویتامین ها، ارزش غذایی محصول را افزایش داده و منجر به تردی و تازگی محصول می شود.

 

با کمی نوآوری در لیست ثروتمندان قرار گرفتم

اخبار وبگردی:

آیا این خبر مفید بود؟