بادام زمینی
بادام زمینی طعم و ارزش غذایی مانند گردو و بادام دارد. بادام زمینی نیز بسیار مغذی است. آنها شامل بسیاری از مواد مغذی ضروری و منبع عالی از منگنز، نیاسین و غیره هستند و طبق آنچه در این بخش از سلامت نمناک می خوانید منبع خوبی از ویتامین E، اسید فولیک، فیبر و فسفر است.
بادام زمینی ها برای 8 ماده مغذی ضروری، مانند کاهش خطر بیماری های قلبی، کنترل وزن، تثبیت سطح قند خون، افزایش متابولیک در بدن انسان و غیره شناخته می شوند. در خانه بسیاری از هندی ها بادام زمینی وجود دارد و به عنوان میان وعده مصرف می شود.
طبقهبندی می تواند شامل همه انواع میکروارگانیسم ها، حیوانات، گیاهان و غیره باشد که در جهان وجود دارند. این گیاه همچنین به عنوان لوبیا، نخود فرنگی و خانواده سویا شناخته می شود. در هند، عموما تحت محصول بنشن عمدتا به عنوان دانه های خوراکی طبقهبندی می شود.
این آجیل خوشمزه موجب گشاد شدن رگ های بدن و تسهیل جریان خون می شود و از لخته شدن خون و سکته مغزی جلوگیری می کند.
بادام زمینی پفکی
برای خرید مستقیم بادام زمینی پفکی با طعم باربیکیو میتوانید به سایت ما مراجعه نمایید. بادام زمینی یکی از خوراکی های پرطرفدار در جهان بوده که دارای انواع مختلفی میباشد.
انواع این محصول دارای طعم های منحصر به فرد خود هستند. این محصول در طعم های متفاوتی تولید و به بازار عرضه میگردد.
بادام زمینی پفکی باربیکیو از محصولات پر فروش بوده و به دلیل طعم خوب در سراسر جهان مشتریان زیادی را به خود جلب نموده است. بادام زمینی پفکی ایرانی یکی از محصولات پرطرفدار در بین خوراکی ها و تنقلات میباشد که میتوان آن را در منزل نیز تهیه نمود.
طرز تهیه این نوع بادام زمینی بسیار آسان بوده و شما میتوانید با مواد ناچیز آن را تهیه کنید. از جمله موادی که برای تهیه بادام زمینی پفکی لازم است میتوان به موارد زیر اشاره نمود:بادام زمینی،نمک، روغن مایع و فلفل
دیگر موادی که میتوانید با استفاده از آنها یک خوراکی خوشمزه و مفید را تهیه و نوش جان نمایید. این خوراکی دارای خواص فوق العاده ای میباشد. این خواص موجب شده تا این محصول در سراسر جهان توجه بسیاری از افراد را به خود جلب نموده و به صورت عمده و خرده به آنها عرضه گردد.
بادام زمینی بو داده
بادام زمینی بو داده یکی از مغزهای بسیار پرخاصیت است که حاوی مقادیر زیادی پروتئین بوده و یک خوردنی مناسب برای افرادی است که در رشته بدنسازی کار میکنند و یا کسانی که زیر وزن طبیعی هستند.
ممکن است بسیاری از مردم از این مطلب آگاه نباشند، اما متخصصان تغذیه تاکید دارند که اگر بادام زمینی بو داده و به صورت کره بادام زمینی خام حاوی پوست آن مصرف شود، مقدار بیشتری از ریز مغذیها را دارا خواهد بود و بیش از نوع بدون پوست و پاک شده آن خاصیت دارد.
البته اگر هر نوع آن را ترجیح میدهید مصرف کنید باید بدانید که برای سلامتی بسیار مفید است. بادام زمینی حاوی مقادیر زیادی از آنتی اکسیدان پلی فنول است که نوع ابتدایی آن اسید پی ــ کوماریک نامیده میشود. در بادام زمینی بو داده مقدار این اسید افزایش مییابد.
در نتیجه محتوای آنتی اکسیدانی آن 22 درصد بیشتر میشود، به طوری که مقدار آنتی اکسیدان آن حتی از توت فرهنگی و تمشک هم بیشتر میشود.
* مطلب فوق رپرتاژ اگهی می باشد و سایت خبری اقتصادملی مسئولیتی بابت آن ندارد .....
0 دیدگاه