الکتروموتوری که در دوران کنونی در حال استفاده است ، توسط نیکولا تسلا در سال ۱۸۸۲ میلادی به صورت اولیه ساخته شد. او در زمینه ساخت الکتروموتور انقلاب شگرفی انجام داد . وی با ایجاد یک میدان مغناطیسی دوار، ساخت این وسیله را در ذهن خود پرورش داد و با ساخت موتور القایی دو فاز کار نوین خود را تکمیل کرد. او تا سال ۱۸۸۸ میلادی تحقیقات بیشتری در این زمینه انجام داد و حق امتیاز هایی در زمینه اختراع الکتروموتور خود دریافت نمود.
الکتروموتور
الکتروموتوری که در دوران کنونی در حال استفاده است ، توسط نیکولا تسلا در سال ۱۸۸۲ میلادی به صورت اولیه ساخته شد. او در زمینه ساخت الکتروموتور انقلاب شگرفی انجام داد . وی با ایجاد یک میدان مغناطیسی دوار، ساخت این وسیله را در ذهن خود پرورش داد و با ساخت موتور القایی دو فاز کار نوین خود را تکمیل کرد. او تا سال ۱۸۸۸ میلادی تحقیقات بیشتری در این زمینه انجام داد و حق امتیاز هایی در زمینه اختراع الکتروموتور خود دریافت نمود.
در سال ۱۸۹۰ میلادی، الکتروموتور سه فاز روتور قفسی اختراع شد که این الکتروموتور دارای کاربرد های زیادی در صنعت است.
الکتروموتور چیست ؟
در جهان امروز هیچ حرکتی را بدون الکتروموتور نمی توان تصور کرد. هر حرکتی در پیرامون ما نیازمند این تجهیز است. در واقع هر یک از اشیاء پیرامون ما به نوعی در ارتباط با الکتروموتور ساخته شده است. از این رو یکی از ابزارهای بسیار مهمی است که در تمامی صنایع و حرفه ها مورد استفاده قرار می گیرد و هیچ امری بدون استفاده از آن امکان پذیر نمی باشد.
در تعریف الکتروموتور می توان گفت که دستگاهی که توان تبدیل انرژی الکتریکی به مکانیکی را داشته باشد.
انواع الکتروموتور
الکتروموتور ها در تقسیم بندی های مختلف به چندین نوع تقسیم می شود. به طور مثال از بر حسب دور موتور، ولتاژ ، توان و …… به دسته بندی های مختلفی تقسیم می شوند که باید این تقسیم بندی ها در هنگام خرید الکتروموتور لحاظ گردد . در دسته بندی کلی الکتروموتور به انواع الکتروموتور AC، پله ای، خطی، الکتروموتور تک فاز ، الکتروموتور سه فاز ، یونیورسال و الکتروموتور میدان سیم پیچی شده تقسیم شده است. همچنین از نظر نوع جنس بدنه این وسیله به دو دسته بدنه چدنی و بدنه آلومینیومی تقسیم می شوند که هرکدام ویژگی های منحصر به خود را برای استفاده در صنایع مختلف دارا می باشند.
برندهای الکتروموتور
از برندهای الکتروموتور می توان به الکتروموتورABB ، الکتروموتور Vemat ، الکتروموتور موتوژن ، الکتروموتور چینی ، الکتروموتور Siemens ، الکتروموتور Hamer و… اشاره کرد.
ما برای خرید الکتروموتور ، الکتروموتورهای چینی مارک ارسم (ERCEM ) را به شما پیشنهاد می دهیم.
فروش الکتروموتور
شاید سوال اصلی هر شخص این باشد که اصلاً خرید یا فروش الکتروموتور چه اهمیت و اولویت دارد ؟ در دنیای امروز نمی توانیم هیچ گونه حرکتی را بدون الکتروموتور تصور کرد. در حقیقت هر کدام از اشیای پیرامون ما به نوعی در ارتباط با یک الکتروموتور طراحی شده است . همین امر باعث شده تا آمار فروش الکتروموتور در صنایع روز به روز افزایش یافته و تقریبا انجام هیچ امری بدون آن امکان پذیر نمی باشد . در واقع الکتروموتورها را می توان دستگاههای دانست که توان تبدیل انرژی الکتریکی به مکانیکی را داشته باشند.
بخشی از اطلاعاتی که باید جهت خرید و فروش الکتروموتور بدانیم !
الکتروموتور ها به انواع مختلف تقسیم میشوند که هر یک از لحاظ ولتاژ ، دور موتور ، توان و … با هم تفاوت دارند . علاوه بر شکل ظاهری و سایز الکتروموتور این عوامل نقش بسیار تاثیرگذاری را در خرید و فروش الکتروموتور ایفا می کند.
در یک تقسیم بندی کلی الکتروموتور ها را به انواع الکتروموتور های AC ، پله ای ، خطی ، الکتروموتور تک فاز و الکتروموتور سه فاز ، یونیورسال و الکتروموتور میدان سیم پیچی شده تقسیم بندی می کند .یکی از عوامل موثر دیگر در فروش الکتروموتور دامنه وس
الکتروموتور ارسم
الکتروموتور گوانگلو
برای مشاهده لیست قیمت الکتروموتور به صفحه های زیر مراجعه کنید:
الکتروموتور تکفاز
الکتروموتور تک فاز (الکتروموتور تکفاز ) ، آن طور که از نام آن برمیاید این نوع از موتور تنها یک پیچه اصلی دارد و با یک منبع تغذیه تک فاز کار میکند. در تمام موتورهای القایی تکفاز روتور از نوع قفس سنجابی است. موتور القایی تکفاز خود راه انداز نیست. هنگامی که موتور به یک تغذیه تک فاز متصل است پیچه اصلی دارای جریانی متناوب میشود. این جریان متناوب میدان مغناطیسی ای ضربانی تولید میکند. به سبب القا، روتور الکتروموتور تک فاز ( الکتروموتور تکفاز ) تحریک میشود. چون میدان مغناطیسی اصلی ضربانی است تحرکی که برای چرخش موتور لازم است بوجود نمیآید و نه سبب ارتعاش روتور و نه چرخش آن میشود.
الکتروموتور سه فاز
برای کاربردهای نیازمند به توان بالاتر، از موتورهای القایی سه فاز AC استفاده میشود. این موتورها از اختلاف فاز موجود بین فازهای تغذیه چند فاز الکتریکی برای ایجاد یک میدان الکترومغناطیسی دوار درونشان، استفاده میکنند. اغلب، روتور شامل تعدادی هادیهای مسی است که در فولاد قرار داده شدهاند. از طریق القای الکترومغناطیسی میدان مغناطیسی دوار در این هادیها القای جریان میکند، که در نتیجه منجر به ایجاد یک میدان مغناطیسی متعادلکننده شده و موجب میشود که موتور در جهت گردش میدان به حرکت در آید. یکی از مزیتهای موتورهای سه فاز داشتن گشتاوری ثابت و مستقل از زمان است که باعث میشود موتور به نرمی کار کرده و از ضربات ناشی از تغییر گشتاور در حین کار که در موتورهای تک فاز وجود دارد در امان باشد و طول عمر و راندمان بالاتری نسبت به موتورهای تک فاز خواهد داشت.
الکتروموتور چینی
الکتروموتور چینی در ایران ، به دلیل قیمت پایین و کیفیت نسبتا خوب از محبوبیت زیادی برخوردار است . این الکتروموتورها در دسته بندی تک فاز و سه فاز و جنس بدنه چدن و آلومینیوم در رنج توان گسترده از ۰.۷۵ اسب بخار تا ۱۵۰ اسب بخار وارد می شود .
برندهای معروف الکتروموتور چینی
از بین برندهای مختلف ، که وارد کشور میشوند تنها برخی از آنها کیفیت مطلوب را دارند . برند های معتبر و شناخته شده چینی rmp , kaijieli , pem , steram می باشند . البته مارک pem ، برندی است که در بازار یافت شده و اکثر الکتروموتورهای pem به صورت استوک خرید و فروش می شوند . از نظر کیفیت تمام مدل های موجود در یک سطح می باشند اما از نظر قیمت الکتروموتور kaijiely از دیگر برندها گرانتر است و از لحاظ کیفیتی نیز تا حدی از دیگر برندها بالاتر است.
برای خرید الکتروموتور یا فروش الکتروموتور چینی با کیفیت ارسم و گوانگلو با ما تماس حاصل فرمایید
تهران ، سعدی جنوبی ، کوچه خوانساری ، بن بست دوم ، ساختمان پاسارگاد ، واحد ١٢
0 دیدگاه