آب در کشت انگور ضروری است. اینکه چه مقدار آب در دسترس تاک ها قرار می گیرد بسیار مهم است زیرا بر عملکرد و کیفیت میوه تأثیر مستقیم می گذارد. در حالی که بارش کمهزینهترین و پرهزینهترین روش برای به دست آوردن آب است، تغییرات در الگوهای آب و هوایی میتواند وابستگی به بارندگی را به تنهایی به چالشی تبدیل کند. ناگفته نماند آبیاری مناسب انگور در قیمت کشمش امروز نیز تاثیرگذار است.
سه نوع اصلی آبیاری مورد استفاده در تاکستان ها عبارتند از آبیاری سطحی، آبیاری بارانی و آبیاری میکرو.
آبیاری سطحی که به آن آبیاری غرقابی نیز گفته می شود، قدیمی ترین روش آبیاری است که در گذشته بیشتر توسط کشاورزان استفاده می شد. این تکنیک شامل غرقاب کردن مزرعه است به طوری که آب در سطح تاکستان حرکت می کند و به خاک نفوذ می کند. این روش نسبت به سایر سیستم های آبیاری هزینه کمتری دارد زیرا تجهیزات مورد نیاز حداقل است و برای نفوذ آب متکی به جاذبه است.
در روش آبیاری بارانی، آب لوله هایی که معمولاً در زیر زمین مدفون هستند، از طریق آبپاشهای پرفشار متصل به لولههای بخشهای مختلف تاکستان توزیع میشود. این روش گران تر از آبیاری سطحی است، اما دارای مزیت دوگانه است زیرا می توان از این تجهیزات برای کاهش آسیب های ناشی از یخبندان در بهار و پاییز نیز استفاده کرد. با این حال، هنوز بهترین روش برای رساندن مقدار دقیق آب به هر درخت انگور نیست.
آبیاری میکرو که به آن آبیاری قطره ای نیز گفته میشود، روشی است که در آن آب از طریق خطوط توزیع به مقدار کم و از پیش تعیین شده بین هر گیاه در یک مزرعه توزیع میشود. از آنجایی که آب به مقدار کم و مستقیم به هر درخت انگور می رسد، تبخیر و رواناب به حداقل می رسد. این روش کارآمدترین روش مصرف آب است، اما گرانترین روش نیز می باشد.
تشخیص زمان مناسب برداشت میوه ی انگور
دوره برداشت انگور معمولاً 30 تا 70 روز پس از تشکیل میوه شروع می شود، زمانی که توت ها از سبز به زرد (برای گونه های سفید) یا قرمز-بنفش (برای گونه های قرمز) تغییر رنگ می دهند. در این مرحله به طور معمول افزایش قند و کاهش اسیدهای داخل میوه ها داریم. به طور کلی، در نیمکره شمالی، اکثر گونه ها از ماه اوت از نوامبر بالغ می شوند، در حالی که در نیمکره جنوبی از مارس تا اوت. قیمت انگور 1401 در زمان برداشت بسیار ارزان قیمت است.
با این حال، تعیین زمان برداشت مناسب برای انگور آسان نیست. شرایط محیطی، نوع خاک، محل واریته و تکنیک های رشد نقش مهمی در کیفیت محصول نهایی دارند. تولیدکنندگان انواع یا واریته های مختلف را در مراحل مختلف بلوغ برداشت می کنند تا به ویژگی های کیفی مطلوب دست یابند.
در بیشتر موارد، انگور با دست برداشت می شود. برداشت دستی با استفاده از چاقو و/یا قیچی دستی یا برقی انجام می شود. پس از بریدن خوشه های کامل، کارگران آنها را در سبدهای جمع آوری قرار می دهند و به کارخانه شراب سازی یا به انبارهای مخصوص (انواع انگور رومیزی) منتقل می کنند. انواع انگور رومیزی فقط با دست قابل برداشت است. آنها را نمی توان به صورت مکانیکی برداشت، زیرا کبود می شوند. انگور رومیزی پس از برداشت سرد شده و به انبارهای بسته بندی منتقل می شود.
دلایلی برای کوددهی پس از برداشت انگور
اول، راحتی. سایر وظایف تاکستان برای سال انجام می شود. برای شروع هرس غیر فعال خیلی زود است. پرورش دهندگان معمولاً در حال حاضر اوقات فراغت بیشتری نسبت به فصل بهار دارند. یعنی اگر از تاکستان بودن خسته نباشند. جالب است بدانید پس از آن که خرید انار عمده از باغات انجام شد نیز مانند درخت انگور، درخت انار نیز کوددهی می شود.
دوم، زیست شناسی انگور. از دیدگاه انگور، بلافاصله پس از برداشت، و در اوایل بهار، در یکی از کم مواد مغذی ترین حالت خود قرار دارد. این به این دلیل است که بسیاری از مواد مغذی انباشته شده برای تولید میوه مصرف شده است و آن میوه به تازگی از سیستم حذف شده است.
سوم، تدارکات. در آب و هوای معتدل مانند منطقه من در مینه سوتا، خاک در بهار مرطوب و اسفنجی و در پاییز خشک و سفت است. از نظر لجستیکی، کود در پاییز زمانی که زمین خشک است اما هنوز یخ زده نیست، در مقایسه با اوایل بهار که ذوب شدن برف ممکن است تاکستان را غیرقابل عبور کند، آسان تر است. استفاده از کودهای خاص در پاییز می تواند شروعی سالم به درختان انگور در بهار بدهد. با این حال، یک ماده مغذی به ویژه بهتر است در فصل بهار استفاده شود - نیتروژن، به دلیل تمایل آن به خارج شدن از سیستم.
0 دیدگاه