جهت استعلام قیمت لوله داربست 17 کیلویی لازم است نکاتی را مدنظر قرار دهید که به آن اشارهخواهیم کرد. لوله داربست یک پروفیل توخالی و گرد است که در طول 6 متر و وزنهای متفاوت تولید میشود. لوله داربست سه نوع سبک، نیمه سنگین و سنگین دارد که هر کدام کاربرد خاص و قیمت متفاوتی دارند. لوله داربست سبک 14 کیلوگرم و ضخامت 2 میلیمتر، لوله داربست نیمهسنگین 17 کیلوگرم و ضخامت 5/2 میلیمتر و لوله داربست سنگین 21 کیلوگرم و ضخامت 3 میلیمتر دارد.
از آنجایی که قیمت لوله داربست 17 کیلویی مقرون به صرفهتر از مدل سنگین و از استحکام بیشتری نسبت به مدل سبک برخوردار است، تقاضا برای آن نیز بیشتر است. در این مقاله قرار است درباره قیمت لوله داربست 17 کیلویی و عوامل موثر بر آن صحبت کنیم. پس با مدرن سازان همراه باشید.
جنس لوله داربست 17 کیلویی
یکی از عوامل موثر بر قیمت لوله داربست 17 کیلویی، جنس آن است. داربست نیمه سنگین یا همان 17 کیلویی از جنس ورقهای گالوانیزه یا فولادی (ورق سیاه) به روش نورد گرم تولید میشوند. نورد گرم یک فرایند شکلدهی به فلزات مختلف است که در دمای 500 تا 1000 سانتیگراد انجام میشود که ورقهای سیاه با شکلی مات و خشن تولید میشود.
ورق سیاه در دو کارخانه فولاد مبارکه اصفهان و اهواز ساخته میشود. فولاد مبارکه به علت دارا بودن استاندارهای بالاتر در فرایند تولید و تجهیزات، ورقهای سیاه باکیفیتتر و البته گرانتر تولید میکند. به همین دلیل قیمت ورق سیاه بر قیمت لوله داربست 17 کیلویی تاثیر میگذارد. معمولا در پروژههای معمولی از لوله داربست تولید شده از ورق سیاه فولاد اهواز استفاده میشود که قیمت مناسبتری داشته باشد و برای پروژههای سنگینتر از لوله داربست تولید شده از ورق سیاه فولاد مبارکه اصفهان استفاده میشود تا کیفیت مطلوب و ایدهآل را داشته باشد.
نکات ایمنی نصب داربست 17 کیلویی
در هنگام نصب داربستبندی ملزم به رعایت نکات ایمنی که در زیر بیان شده است، هستیم تا خطر جانی و مالی رخ ندهد.
- حداکثر فاصله ای که بین دو پایه نردبان میتواند باشد، 30 سانتیمتر است.
- حداکثر فاصله بین لولههای افقی، 2 متر است و بیشتر از آن میتواند خطر آفرین باشد.
- به هیچ عنوان از داربست به کمک نردبانهای دستساز بالا نروید.
- حداکثر فاصله داربست با خطوط برق زیر 300 ولت، حداقل 1 متر و برای خطوط برق بیشتر از 300 ولت، حداقل 3 متر باید رعایت شود.
- فاصله پایههای عمودی از همدیگر در لوله داربستهای سبک، 3/2 متر و در لوله داربست سنگین، 8/1 متر است. در لوله داربست نیمه سنگین (17 کیلویی) مابین این دو مقدار است.
- باری که داربست تحمل میکند، باید به صورت یکنواخت در کل داربست توزیع شود.
- لولهها و متعلقات آنها نباید رنگ شوند و برای جلوگیری از زنگ زدگی لولهها میتوانید از مواد ضد زنگ استفاده کنید.
- عملیات مهارسازی باید در همهی قسمتهای داربست انجام شود تا از تکان خوردن و حرکت داربست جلوگیری شود.
- لولههای داربست و متعلقاتش باید حداقل استاندارها و کیفیت مطلوب را داشته باشد. اگر قیمت لوله داربست 17 کیلویی به صورت نامعقول کم است، بدانید کیفیت بالایی ندارد.
- از سفت بودن سطح زیر داربست اطمینان حاصل کنید.
- میتوانید از بست مغزی برای افزایش مقاومت پایههای داربست استفاده کنید.
- به هیچ عنوان به داربست تکیه ندهید.
- جهت افزایش ایمنی، نردههای حفاظتی یا گارد ریلها در ارتفاع 110 و 55 سانتیمتری بالاتر از سکوی کار نصب کنید.
- در شرایط جوی نامساعد مانند برف، باران و باد به هیچ عنوان کار نکنید.
- زاویه بین سطح و نردبان باید 75 درجه باشد.
- لولههای داربست باید تا قبل از استفاده حتما در یک مکان مسقف و به دور از فشار، رطوبت و آب باشد.
- تختههای الواری که روی سکوهای داربست باید ضخامت برابر داشته باشند.
- حداقل ضخامت برای تختههای الوار، 5 سانتیمتر و حداقل عرض برای آنها 25 سانتیمتر است.
- الوارها باید به صورت دوتایی کنار یکدیگر و با فاصله بیشتر از 30 سانتیمتری از تیکهگاه قرار گیرند.
قیمت لوله داربست 17 کیلویی دست دوم
یکی از عوامل تاثیرگذار در قیمت لوله داربست 17 کیلویی، نو یا دست دوم بودن آن است. لوله داربستهای دست دوم مزایا و معایب خود را دارند که شما باید نسبت به مصرف خود تشخیص دهید که دست دوم یا نو مناسب پروژه شماست. مهمترین مزیت مدل دست دوم، مقرون به صرفه بودن قیمت لوله داربست دست دوم است. اما به همان میزان کیفیت آن به خاطر دست دوم بودن کمتر است. پس اگر پروژه سنگین نیست و نیاز به تحمل فشار بار زیاد وجود ندارد، لوله داربستهای دست دوم گزینه مناسبی برای شما هستند.
منبع: modernsazan.com
0 دیدگاه