از جمله مهمترین ویژگی های افراد موفق و خلاق این است که تا آنجا که امکان دارد وقت را تلف نمیکنند و قدر زمان را میدانند. وقت تلف کردن دقیقا نقطه مقابل بهرهوری است. برنامه روزانه افراد موفق مشخص است و می دانند که برای کسب ثروت باید چه کارهایی را انجام دهند و ارزش هر ثانیه از وقتشان را می دانند.
شیره انگور مرغوب
شیره انگور مرغوب یک ماده مغذی مفید با طبعی گرم بوده که مصرف آن برای فصلهای سرد سال توصیه میشود.
شیره انگور یکی از محبوبترین و پرطرفدارترین شیره ها میباشد که در فصل های مختلف سال، مخصوصا زمستان استفاده میشود.
شیره انگور در تعدادی از شهرهای ایران که از تاکستانهای زیادی برخوردار هستند، تولید میشود.
شیره انگور مرغوب معمولا از رنگ و طعمی که دارد تشخیص داده میشود.
این شیره از قند طبیعی برخوردار بوده و برای سلامتی مفید است.
شیره انگور مرغوب، توسط دستگاه های بخصوصی در سطح کارگاهی تولید میشود.
بعضی از افراد هم بصورت سنتی و خانگی این شیره را تهیه میکنند.
شیره خانگی خرمای پیارم معمولا طرفداران خاص خود را دارند و از نظر عدهای از افراد، شیره خانگی بهتر از شیره کارگاهی است.
شیره انگور محلی
شیره انگور محلی یکی از محصولات ارگانیک با ارزش غذایی بسیار بالا بوده که همین باعث محبوبیت زیاد این محصول شده است.
انگور به دلیل داشتن سطح بالای قند، پکتین، ترکیبات معطر مختلف و سطوح بالای اسید برای تولید شیره درجه یک و مغذی به کار می رود.
شیره انگور یک ترکیبی است که با توجه به طعم شیرین و اسیدی خود در بین مردم شناخته شده است و برای سلامت بدن مفید می باشد.
شیره انگور می تواند فرآوری شود و به صورت پاستوریزه تولید گردد تا به محصولی با طعم عالی و با ماندگاری بهتر تبدیل شود.
شیره انگور قرمز و بنفش مدتهاست که در سراسر جهان به دلیل طعم منحصر به فرد و ارزش غذایی زیادی که دارد توسط مردم مصرف میشود.
ترکیب این ماده خوراکی با ارده کنجد برای مصرف در روزهای سرد سال خیلی مناسب می باشد.
شیره انگور مراغه
شیره انگور مراغه یکی از باکیفیتترین شیره ها در کشور میباشد، که طرفداران زیادی داشته و از مرغوبترین انگورهای تاکستان های مراغه تولید میشود.
مراغه یکی از شهرهای ایران است که بخاطر داشتن تاکستانهای فراوان، از تولیدکنندگان مطرح شیره انگور میباشد.
شیره انگور مراغه یکی از انواع شیره با کیفیت است که طرفداران زیادی دارد.
این شیره به روش سنتی تولید شده و از بهترین و مرغوبترین انگورها در تولید آن استفاده میشود.
شیره انگور مراغه را در اصطلاح محلی، دوشاب میگویند.
این شیره بخاطر کیفیتی که دارد، در میان سایر شیرههای تولید شده، جایگاه خاصی دارد.
0 دیدگاه