اولین سالهای ایجاد یک سیستم ریشه ای قوی برای موفقیت پرورش دهندگان کیوی حیاتی است. سه عنصر مهم شامل سیستم ریشه گرم، مواد مغذی خاک و آب فراوان است. در لیست قیمت میوه و تره بار امروز مشهد نام کیوی های کال و نرسیده نیز وجود دارد.
مکانی که آفتاب کامل با خاک زهکشی شده خوب و غنی از مواد آلی است برای رشد کیوی ایده آل است. اگر خاک بیش از حد اساسی باشد ممکن است برگها کمبود نیتروژن نشان دهند.
گیاهان خاک های شور را تحمل نمی کنند. تا حدودی سایه را تحمل می کند، اما مکانی آفتابی را ترجیح می دهد که بتواند در برخی از انواع سیستم های تریلی بچرخد. آنها باید از بادهای شدید محافظت کنند.
آبیاری گیاهان میوه کیوی در تمام فصل رشد به حجم زیادی آب نیاز دارند اما باید در خاکهایی با زهکشی خوب نیز باشد. آبیاری منظم در گرمای تابستان ضروری است. هرگز اجازه ندهید گیاه تحت تنش خشکی قرار گیرد. علائم تنش خشکی، افتادگی برگ ها، قهوه ای شدن برگ ها در اطراف لبه ها و برگ زدایی کامل با رشد مجدد شاخه های جدید در زمانی که تنش مداوم است می باشد.
کود دهی گیاهان تغذیه کننده نیتروژن سنگین هستند که باید در نیمه اول فصل رشد به وفور استفاده شوند. استفاده از نیتروژن در اواخر فصل باعث افزایش اندازه میوه می شود، اما از آنجایی که میوه تمایل به ذخیره ضعیفی دارد، از آن جلوگیری می شود. در خاک های پایه، کود مرکبات و درخت آووکادو باید در مورد تاک پخش شود و در اوایل اسفند به خوبی آبیاری شود. کوددهی اولیه را با افزودن مکمل تا اوایل تابستان دنبال کنید. مالچ پاشی با کود و/یا نی بسیار مفید است. با این حال، مالچ را مستقیماً در تماس با انگور قرار ندهید زیرا پوسیدگی طوقه ایجاد می شود.
زمان برداشت میوه کیوی
پرورش کیوی یک سرمایه گذاری زمانی است. ممکن است 2 تا 5 سال طول بکشد تا شاهد برداشت فراوان باشیم. به دنبال این باشید که میوه ها در اوایل پاییز شروع به رسیدن کنند. کیوی های نیمه گرمسیری با قهوه ای شدن پوست آماده چیدن هستند اما میوه هنوز سفت است. میتوانید با برش دادن یکی از میوهها، رسیده بودن را بیشتر آزمایش کنید. در این زمان با مراجعه به لیست قیمت میوه و تره بار امروز اصفهان، می توانید کیوی را در بالاترین قیمت موجود خریداری کنید.
اگر دانه ها سیاه هستند، ادامه دهید و بقیه را برداشت کنید. قبل از خوردن حدود یک هفته در دمای اتاق به آنها فرصت دهید تا نرم شوند. کیوی های سخت و نیمه سخت پس از آماده شدن از درخت انگور می ریزند. برای ماندگاری بیشتر کیوی، آنها را در حالی که هنوز سفت هستند در یخچال قرار دهید. آنها برای 5 هفته تا چند ماه تازه می مانند.
کیوی را در اواخر تابستان یا پاییز قبل از یخبندان پس از اینکه اندازه آنها بزرگ شد، اما هنوز سفت هستند، برداشت کنید. اجازه دهید در داخل خانه نرم شوند و اگر طعم شیرینی دارند، کل محصول را برداشت کنید. اگر بگذارید خیلی روی تاک نرم شوند، ممکن است پوسیده شوند.
هرس انگور کیوی چگونه است؟
هرس انگورهای کیوی برای مرتب نگه داشتن شکل و تولید میوه مهم است. میوه ها بر روی رشد فصل جاری که از عصاهای فصل قبل بیرون می آیند، تولید می شوند. در زمان هرس کیوی در لیست قیمت میوه و تره بار امروز تهران این محصول به اوج قیمت خود می رسد.
در طول سال اول روی ایجاد یک تنه مرکزی که برای پشتیبانی آموزش دیده است، کار کنید. سپس در فصل خواب هرس کنید. چوب ها و ساقه های مرده و بیمار که در سال گذشته میوه داده اند را حذف کنید. کیوی های نر را پس از گل دادن در تابستان شکل دهید.
در زمان هرس این درخت، هر گونه رشد جانبی روی تنه زیر دو شاخه اصلی را بردارید. یک سوم قسمت های جانبی میوه دهی را حذف کنید. به خاطر داشته باشید که میخواهید قسمتهای باردهی شما در هر طرف دو شاخه اصلی فاصله خوبی داشته باشند. ساير شاخه ها را كوتاه كنيد تا وقتي مملو از ميوه باشد زمين را لمس نكنند.
0 دیدگاه