مربا انجیر خانگی
استفاده از مربا انجیر خانگی در روزهای زمستان، باعث شادابی و جلوگیری از ضعف کودکان، در هنگام مدرسه می شود، قیمت این محصول بسیار مناسب است.
با توجه به گونه های مختلف انجیر که در کشورمان کشت می شوند می توان انواع مربا انجیر خانگی را با هر یک تهیه کرد، که در طعم و رنگ با دیگری متفاوت هستند.
این نوع مرباها دارای رنگ زیبایی بوده و از طعم بسیار خوبی هم بهره می برند و به خوبی جایگاهی ثابت در وعده صبحانه پیدا کرده اند.
مربا انجیر قرمز از انجیرهایی با همین رنگ تهیه می شود و برای اینکه رنگی شفاف پیدا کنند معمولا در هنگام پخت درب قابلمه گذاشته نمی شود.
مربا پوست پرتقال
در میان انواع مربا عرضه شده در بازار، مربا پوست پرتقال از نظر ارزش غذایی دارای بالاترین سطح کیفی بوده و طرفداران بسیاری دارد.
شاید تصور بسیاری از خریداران محصولات غذایی این باشد که تولید مربا عمدتا از گوشته میوه ها صورت می گیرد، اما در این مقاله قصد معرفی محصولی را داریم که از پوست میوه تولید می شود.
مربا پوست پرتقال محصولی است که برای تولید آن از پوست پرتقال استفاده می شود، پوست این محصول دارای خواص زیادی است به طوری که بسیاری آن را با پوست مصرف می کنند.
پرتقال برای از بین بردن بیماریها و منافذ پوستی بسیار عالی می باشد، این میوه مملو از خواص ضد قارچ بوده که امروزه از عصاره های این میوه پر خاصیت در ساخت شامپو و ماسک صورت ضد قارچ استفاده می شود.
مربای هویج 300 گرمی
برای خانواده های کم جمعیت و کم مصرف مربای هویج 300 گرمی با بسته بندی های تکی یا چند عددی با توجه به قیمت مناسب خود می تواند یک گزینه مناسب برای میان وعده ها باشد که در ادامه به بررسی آن می پردازیم.
هویج منبع غنی بتاکاروتن با رنگدانه های نارنجی و زرد که پیش ساز ویتامین آ است و مواد مغذی دیگر همچون فیبر، ویتامین کا و پتاسیم می باشد.
از هویج می توان به صورت خام و پخته استفاده کرد بچه هایی که علاقه ای به خوردن هویج به طور خام یا پخته شده در غذاها ندارند.
می توانند طعم جديد و متفاوتی را با خوردن مربای هویج امتحان کنند و از تمام خواص آن بهرمند شوند.
مربا ها معمولا طبع سرد دارند اما با افزودن مصلحاتی از قبيل گلاب، دارچین و هل نه تنها طبع مربا گرم و متعادل می شود بلکه عطر و بوی دلپذیری به مربا می دهد.
0 دیدگاه