آلو آفتابی
خواص متعددی برای آلو آفتابی ذکر شده که بد نیست با چند مورد آن آشنا شوید وعلاقه خودتان نسبت به خرید این محصول را بسنجید. آلوچه جنگلی یا خانگی یکی از مواد های مفید برای بهبود سلامت قلب میباشد زیرا آلوچه جنگلی دارای آنتی اکسیدان های مختلف برای کاهش میزان رادیکال های ازاد خون بوده که از انواع بیماری ها خصوصا سرطان روده پیشگیری میکند.
آلوآفتابی دارای انواع املاح و ویتامین ها میباشد وبه عنوان تصفیه وپاکسازی خون نیز استفاده میشود.
آلو حاوی ویتامین های A،B،B2،B6،C است وهمچنین حاوی عناصری مثل اهن فلوئور، فسفر، منیزیوم وگوگرد میباشد.
این میوه به دلیل اب فراوانی که دارد خوردن ان در فصل تابستان توصیه میشود چون از پتاسیم زیادی تشکیل شده است و سرشار از انتی اکسیدان است.
برای جلوگیری از بیماری های قلبی عروقی وسرطان وبیماری های گوارشی بسیار مفید است و همچنین باعث کاهش چربی خون میشود. جالب است که بدانید مصرف آلوچه خشک برای افراد سیگاری مفید است.
آلوچه آلبالو
از مهمترین و بارزترین ویژگی های موجود در آلوچه آلبالو را می توان به گوشتی بودن، هسته های ریز، طعم و مزه ترش و ملس، مناسب برای تهیه انواع خورشتها و غذاهای سنتی، ماندگاری عالی و طولانی مدت در صورت نگهداری در شرایط مناسب با بسته بندی های عالی و غیره اشاره کرد که میتوان آن را در مکان های کاملا خنک و خشک مانند یخچال برای مدت زمان طولانی استفاده و نگهداری کرد.
طبیعت سردی که در آلوچه وجود دارد در انواع غذاهای ایرانی بسیار پرکاربرد می باشد که با وجود غنی بودن از مواد مغذی مانند: پتاسیم، توانسته در درمان افرادی که دچار ناراحتی فشار خون بالا هستند بسیار حائز اهمیت باشد و طرفداران زیادی را به خود جذب کند.
لازم به ذکر است آلو خشک با طبع سردش می تواند خطر ابتلا به دیابت نوع دو را کاهش دهد زیرا دارای ماده ای به نام فیتونوترینت می باشد که باعث کاهش سطح گلوکز خون می شود و نیز خطر ابتلا به این بیماری را کاهش می دهد.
آلو خشک، همچنین دارای فیبر زیاد و نیز دارای خواص آنتی اکسیدانی بسیار است که خطر ابتلا به بیماری هایی نظیر: ناراحتی قلبی، کاهش وزن، یبوست، تقویت سیستم ایمنی بدن، پوست و مو و دیگر درمان ها را بر عهده دارد.
آلوچه قرمز
ویژگیها و خواص متعدد آلوچه قرمز آشنا شدیم اما در ادامه نحوه تولید آن را باهم مرور می کنیم برای تهیه این خوراکی پر انرژی و مقوی در ابتدا آلوها را پوست کنده و سپس در زیر نور مستقیم خورشید به شکل طبیعی یا تیزابی خشک کرده اما مدت زمانی حدود دو روز نیاز است تا آلوها خوب خشک شوند هرچند که زمان لازم برای خشک شدن بستگی به میزان گرما و شدت نور آفتاب دارد.
در یکی از شیوه های تولید این محصول لابه لای آلوهای پوست گرفته شده شکر می پاشند که هم طعم را بهتر می کند و هم اینکه آب آن زودتر گرفته می شود اما باید هر روز به آنها سر بزنید تا با جابجا کردن آنها روند خشک کردن تسریع شود حالا بعد از تهیه آلو خشک آنها را در ظرف تمیز و در بسته قرار داده و در فریزر نگهداری کنید چون در این صورت دوام و طول عمر آن بین 6 تا 12 ماه خواهد بود.
0 دیدگاه