تن ماهی بندرعباس
همچنین روغن مصرفی برای تن ماهی بندرعباس نیز از اهمیت بالایی برخوردار است، معمولا بر روی قوطیهای خود کنسرو درج می شود که از چه نوع روغنی در آن استفاده شده است و اکثر اوقات نیز روغن خود ماهی جوابگو است اما در برخی از اوقات از روغن زیتون یا روغن مایع خوراکی نیز استفاده می شود و به هر طریقی کیفیت و قوام ماهی را حفظ می کنند، همچنین بر طبق اصول سازمان بهداشت در محصولات کنسروی هرگز نباید از روغنهای جامد و یا نباتی استفاده کرد. حتی برخی از مطالعات نیز نشان داده است که مصرف فلفل قرمز و غذاهای تند برای سلامت قلب و عروق نیز مفید می باشد. همچنین ماهیها معمولا دارای طبع سرد می باشند و طبع فلفل گرم است بنابراین سردی ماهی را می گیرد و در نتیجه غذا متعادل می شود و باعث ناراحتی مزاج نمی گردد.
تن ماهی بریس
برای اطلاع از قیمت تن ماهی بریس 180 گرمی شما باید به سایت مربوطه به آن تن مراجعه کنید و به طور کلی باید بدانید که با توجه به نوع ماهی به کار رفته در تن و همچنین جنس قوطی آن قیمت تنها با یکدیگر متفاوت می باشند. مثلا در برخی از قوطیها از قلع و برخی دیگر از پروفیل آلومینیوم استفاده شده است که هردو اینها برای بدن بی ضرر هستند اما خب قلع گران تر است. مصرف تن ماهی برای بدن بسیار مفید می باشد زیرا دارای مقدار زیادی پروتئین، ویتامین B، ویتامین E، ویتامین A، اسیدهای چرب غیراشباع و سلنیوم است و بهتر است آن را حداقل دو بار در هفته مصرف کنید.
تن ماهی اویلا
امروزه برای جلب نظر و ذائقه های بیش تر موادی را به تن ماهی اویلا اضافه می کنند مانند تن ماهی طبیعت فلفلی، تن ماهی کچاب و غیره که از بازار فروش نسبتا خوبی هم بر خوردارند. تن ماهی فلفلی دارای طعم نسبتا تندی می باشد و همچنین برای افرادی که از بوی ماهی بدشان می آید نیز بسیار کاربردی می باشد، فلفل قرمز به کار رفته در این نوع تن ماهیها نیز دارای مواد مفیدی می باشد از جمله پتاسیم، آهن، فیبر، منگنز و مس که خواص تن ماهی را چند برابر می کنند و همچنین در کنار این مواد مفید، دارای ویتامین B و ویتامین A نیز می باشد، پس نتیجه می گیریم که خواص تن ماهی فلفلی از تن ماهیهای معمولی بسیار بیشتر است.
0 دیدگاه