لپه ریز
یکی از حبوبات پر طرفدار و پر فروشی است که به عنوان یک کالای صادراتی شناخته شده است، که قیمت لپه ریز صادراتی نسبت به سایر انواع لپه ها بالاتر و از طرفی با کیفیت و مرغوب تر می باشد.
این نوع از لپه در بازار به سبب صادراتی بودن جز لپه های منتخب و خوش طعم و خوش پختی است که برای صادرات به کشورهای خواهان این محصول در نظر گرفته شده است، بنابراین توصیه ما خرید این نوع لپه برای استفاده در انواع غذاهای شما خریداران محترم می باشد که از تمامی لحاظ با کیفیت است.
لپه شامی
لپه یکی از انواع کتلت های خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که همانطور که از نامش مشخص است اصلی ترین ماده آن لپه است. اصالت لپه شامی خوشمزه متعلق به شهرهای شمالی کشورمان می باشد و از نظر ظاهری شباهت زیادی به کتلت گوشت دارد.
با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای 4 نفر شامی لپه تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری شامی لپه تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش آشپزی و طرز تهیه شامی لپه با پورتال پارسی دی همراه باشید.
لپه مرغوب
یکی از حبوبات با مصرف بالا در بین ایرانیان خود است که کشت آن نیز در ایارن امکان پذیر است لپه مرغوب نیز فر آورده ای از نخود است که با بسته بندی های گلستان، اوشان، اروم، تارلا و همچنین به صورت فله و کیلویی به بازار عرضه می شود.
نخود جزوء حبوباتیست که در ایران بسیار از آن استقبال می شود و در پخت انواع غذاها کاربرد دارد با توجه به خواص و انرژی که به بدن می دهد ایرانیان سعی کردند همواره آن را در مزارع بکارند و مصرف آن را در سفره های خود داشته باشند.
به هیچ وجه نمی توان گفت که نخود سوغات یا بومی یک منطقه خاصی از ایران است زیرا مصرف آن به صورت مکرر در بین همه ایرانیان یکسان است و غذاهای محلی زیادی هستند که نخود جزء مواد اصلی آنهاست و بدون نخود اصلا نمی شود آن را تهیه کرد.
0 دیدگاه