لواشک خانگی
برای تهیه یک لواشک خانگی طرز تهیه خاصی وجود ندارد بلکه شما می توانید با انجام مرحله به مرحله چند کار به راحتی لواشک خود را درست کنید. در اولین قدم شما باید انتخاب کنید که می خواهید لواشکتان چه طعمی داشته باشد و برای آن از چه میوه هایی می خواهید استفاده کنید.
به عنوان مثال اگر میوه انتخابی شما زردآلو است باید در ابتدای کار این میوه را کاملا بشویید تا تمیز شود سپس میوه مورد نظر را از وسط به دو نیم تقسیم کنید و هسته آن را جدا کرده و به کنار بگذارید.
در مرحله بعد زردآلوها را در درون یک قابلمه مناسب همراه با مقدار بسیار کمی آب بر روی شعله ملایم قرار می دهیم و صبر می کنیم تا زرد آلوها کاملا له شوند و یک مایع غلیظ به دست بیاید.
اگر جزو آن دسته افرادی هستید که از لواشک های نمکی خوشتان می آید می توانید مقدار نمک نیز به آن اضافه کنید و یا بر عکس اگر طعم شیرین یک لواشک را بیشتر دوست دارید می توانید به مقدار مناسبی شکر درون آن بریزید.
لواشک کیوی
هر فصلی از سال میوه های خاص خود را دارد و فصل زمستان هم با میوه هایی مثل پرتقال و کیوی معروف است. این میوه ها علاوه بر مصرف به صورت تازه در مدلهای خشک شده، اسموتی و لواشک هم مصرف بالایی دارند و دارای طرفداران زیادی هستند.
لواشک ها همیشه یکی از پر طرفدارترین تنقلات در بین کودکان و بزرگسالان بوده اند که علاوه بر اینکه ضررهای تنقلاتی مثل چیپس و پفک را ندارند دارای خواص میوه هایی که برای تهیه هر لواشک مصرف شده اند هم می باشند. لواشک کیوی و پرتقال هم یکی از خوشمزه ترین انواع لواشک هستند که علاوه بر طعم خوبی که دارند بسیار خوشرنگ هم می باشند و به راحتی می توان آنها را در منزل تهیه کرد.
لواشک ترش
به همان اندازه که درست کردن لواشک ترش برای شما لذت بخش است سس لواشک خانگی تمام خستگی را از جان و تنتان بیرون می کند امروزه سس لواشکهایی به بازار آمده اند که هیچ تفاوتی با سسهای خانگی نداشته و طعم هر دوی آنها بی نظیر است آیا از خواص لواشک اطلاع دارید؟ لواشک ترکیبی از چند نوع میوه آبدار و خوشمزه است که خاصیت زیادی از نظر طب سنتی دارد.
مهمترین خاصیت آن کمک به هضم غذا و کمک به درمان یبوست می باشد و برای افرادی که مشکلات کبدی دارند نیز کمک شایانی می کند. درست کردن لواشک انار همانند رب می باشد منتهی رب دارای آب ولی لواشک غلیظ و کم آبتر می باشد. در تهیه لواشک می توان حتی از میوه های خشکی مانند برگه زردآلو و دیگر میوه ها استفاده کرد. حتی می توان برخی از میوه هایی مثل سیب، کیوی و انبه را به صورت تکه تکه داخل لواشک خود بگذاریم تا خوشمزگی آن دوچندان شود.
0 دیدگاه