زمان بندی تعیین کننده ثروت یا فقر

تنها تفاوتی که بین یک فرد ثروتمند و یک فرد فقیر وجود دارد این است که هر کدام از این دو چطور از وقت و زمان خود استفاده می‌ کنند. شاغلان در حوزه بادام زمینی با استفاده درست از فرصت ها از فقر به ثروت رسیده اند.
زمان بندی تعیین کننده ثروت یا فقر

بادام زمینی

نیاسین در بادام زمینی:این ویتامین که با نام ویتامین B3 نیز شناخته می‌شود، عملکردهای متنوع و مهمی در بدن انسان ایفا می‌کند. این ویتامین با کاهش خطر بیماری‌های قلبی مرتبط است. این ویتامین نیز با نام ویتامین B9 یا اسید فولیک شناخته می‌شود و عملکردهای اساسی زیادی دارد و به ویژه در دوران بارداری برای زنان بسیار مهم است.

منگنز در بادام زمینی: منگنز نیز ماده‌ی معدنی دیگری است که در آب آشامیدنی و بسیاری از غذاها یافت می‌شود.

دیگران چه می خوانند:

ویتامین E در بادام زمینی: این ویتامین یک آنتی‌اکسیدان قدرتمند است که اغلب در غذاهای چرب به میزان زیاد یافت می‌شود.

تیامین در بادام زمینی: این ویتامین یکی دیگر از ویتامین‌های گروه B است و با نام ویتامین B1 شناخته می‌شود. این ویتامین در بدن انسان به تبدیل کربوهیدرات‌ها به انرژی کمک می‌کند و برای عملکرد قلب، ماهیچه‌ها و سیستم عصبی بسیار ضروری و مهم است.

فسفر در بادام زمینی: بادام زمینی منبع خوبی از فسفر محسوب می‌شود؛ یک ماده‌ی معدنی پر از خواص که برای رشد و نگهداری بافت‌های بدن لازم است.

بادام زمینی پفکی

بادام زمینی پفکی جزء اقلامی می باشد که امروزه بیشتر افراد در برنامه غذایی خود آن را گنجانده اند چون ارزش غذایی بسیار بالایی دارد. در ادامه به موارد مصرف بادام زمینی بدون پوست می پردازیم که شامل موارد زیر می باشد.

اولین و مهمترین مواردی که بادام زمینی بدون پوست مورد استفاده قرار گرفته می‌شود برای انواع آجیل است می‌توانید آن را در طعم های مختلفی همچون: نمکی، شور و زعفرانی مورد استفاده قرار دهید و در سفره های هفت سین و شب یلدا از آن استفاده فراوان کنید.

بادام زمینی بدون پوست برای روغن گیری نیز استفاده می شود بیشتر افراد همواره از این روغن برای مصارف غذایی خود به کار می برند چون چربی غیراشباع دارد و به همین خاطر برای قلب و عروق بسیار مناسب است و افراد با خوردن آن سلامتی و تندرستی خود را باز می یابند.

بادام زمینی بو داده

اگر اولین بار است که بادام زمینی بو داده را با پوست می‌خورید، باید کمی در مصرف آن احتیاط کنید. به نظر می‌رسد که پروتئین‌های آراشین و کناراشین آلرژن‌های اصلی هسته‌های مختلف بادام زمینی هستند.

اینها در دانه متمرکز می‌شوند نه در پوست. آنها با عملکرد ایمونوگلوبولین ای و سایر آنافیلاتوکسین‌های آزاد کننده هیستامین مرتبط هستند.

مشکل بالقوه دیگری که باید از آن آگاه بود مسمومیت غذایی است، زیرا این محصول اغلب به قارچ آسپرژیلوس فلاووس آلوده است که می‌تواند آفلاتوکسین سمی تولید کند. اگر پوست هنگام مصرف بادام زمینی حفظ شود، میزان حساسیت به بادام زمینی کاهش نمی‌یابد.

بادام زمینی یک منبع عالی برای تغذیه و یک ماده غذایی سالم برای کل جمعیت است. پوست آن منبعی برای به دست آوردن پلی فنول‌ها و کمک مثبت به سلامتی است.

توصیه می‌شود بادام زمینی را به مدت 10 دقیقه در فر بپزید تا آنتی اکسیدان‌های پوست افزایش یابد. در صورت امکان، پوست برشته شده را برای افزودن به سایر مواد غذایی مانند سوپ یا اسموتی استفاده کنید. به این ترتیب مصرف فیبر غذایی را افزایش می‌دهید.

* مطلب فوق رپرتاژ اگهی می باشد و سایت خبری اقتصادملی مسئولیتی بابت آن ندارد ...

زمان بندی تعیین کننده ثروت یا فقر

اخبار وبگردی:

آیا این خبر مفید بود؟