شرکت تولیدی صنعتی آرنا در بخش مسئولیت اجتماعی خود در راستای مفاد سند ملی توسعه صنعت گوهرسنگ کشور و با عنایت به اهمیت توسعه تجارت داخلی و خارجی اقدام به طرح توسعه در بخش گوهرسنگ ایران نموده است.
به گزارش جام جم و به گفته کیوان خانزاده، مدیر اجرایی این همایش، این رویداد سه روزه شامل ارائه مقالات علمی برجسته و برگزاری کارگاههای آموزشی متنوع با موضوعات جذاب و کاربردی خواهد بود. کارگاه شناسایی الگوهای تراش گوهرسنگها با استفاده از هوش مصنوعی، نقش هوش مصنوعی در طراحی و ساخت جواهرات بررسی و از یک طرح ملی و یک مجله در حوزه گوهرسنگها رونمایی خواهد شد. خانزاده در ادامه گفت: فیروزه نیشابور یکی از بهترین فیروزههای جهان است که قابلیتهای فراوانی در صنعت گوهرسنگ دارد. معدن فیروزه نیشابور نه تنها مهمترین معدن فیروزه کشور است بلکه در سطح جهانی نیز به دلیل کیفیت عالی آن از معروفیت خاصی برخوردار است. نمونههای به نمایش گذاشته شده از سنگ طبیعی فیروزه این معدن در موزه لندن، سازمان زمینشناسی تهران و مشهد خود گواه بر ارزشمندی این سنگ قیمتی است.
خانزاده با تاکید بر اینکه کارگاه ارزشیابی و درجهبندی فیروزه، فرصتی تخصصی برای یادگیری در این حوزه فراهم میآورد؛ گفت: یکی از کارگاههای مهم، جستجو، شناسایی، طبقهبندی و تجارت شهابسنگها است که به افزایش سطح علمی و تجارب علاقهمندان این حوزه منتج خواهد شد.
وی خاطر نشان کرد: در طول برگزاری همایش، موضوعات بسیار مهم و متنوعی بررسی خواهد شد. محورهای همایش شامل نوآوریهای گوهرشناسی، روشهای نوین بهسازی گوهرسنگها، تکنیکهای جدید فرآوری کانیهای صنعتی و تجاریسازی گوهرسنگها است و این موضوعات میتوانند کمک شایانی به بهبود مهارتهای فنی و علمی شرکتکنندگان نمایند.
خانزاده در پیامی از اساتید و بزرگان زمین شناسی ایران در رشتههای مختلف جهت حضور در این همایش ملی دعوت کرد تا با تشکیل کارگروههای ویژه، همراه این طرح ملی باشند. همچنین با تشکر از همکاری سید ابومحمد هاشمی، مجری طرح توسعه صنعت گوهر سنگ کشور از ایشان بعنوان میهمان ویژه به این رویداد ملی دعوت بعمل آورد.
خانزاده افزود: برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبتنام میتوانید به وبسایت رسمی همایش به نشانی gemtechiran.um.ac.ir مراجعه کنید. ظرفیت ثبتنام محدود بوده و علاقهمندان باید تا 30 آذرماه 1403 اقدام به ثبتنام کنند. مدیر اجرایی همایش با تاکید بر اینکه این رویداد، فرصت فوقالعادهای برای یادگیری، شبکهسازی، و توسعه حرفهای در حوزه گوهرشناسی و کانیهای صنعتی است؛ حضور در این رویداد را دریچهای به سوی دانش و فرصتهای جدید در این صنعت قلمداد کرد.
0 دیدگاه