به گزارش شماواقتصاد: بنیاد دستان مهربان در حوزه خدمات درمانی با راهاندازی مراکز درمان دستان مهربان در شعب بنیاد اقدام به ارائه خدمات درمانی رایگان به مددجویان در مراکز درمانی دستان مهربان (دندانپزشکی، پزشکی زنان، عمومی، تغذیه و...)- معرفی مددجویان واجد شرایط به مراکز درمانی و کلینیکهای معتبر کشور جهت انجام امور درمانی مختلف- برگزاری کارگاههای مشاوره برای مادران تحتپوشش (کارگاههای انگیزشی، روانشناسی مثبتنگر، حل بحران، مشاوره و روانشناسی) را به انجام میرساند.
زهرا یوسفی امین مدیرعامل بنیاد دستان مهربان در یک گفت و گوی اختصاصی با شما و اقتصاد، گفت: بنیاد دستان مهربان حامی زنان سرپرست خانوار و کودکان نیازمند است که با اخذ مجوزهای رسمی در سال 1386 توسط دکتر شهرام فرجی تأسیس و فعالیت خود را آغاز کرد.
وی در خصوص نوع فعالیت این گروه حمایتی تصریح کرد: دستان مهربان، سازمانی غیردولتی، غیرسیاسی، مستقل و مردمنهاد است که برای رفع محرومیت و کمک به اقشار نیازمند، بهویژه زنان و کودکان نیازمند کمک و حمایت، با انگیزهی والای انساندوستی و کمک به همنوعانِ محروم، با 20 شعبه و 6 مرکز درمانی در سطح کشور فعالیت میکند.
زهرا یوسفی افزود: بنیاد خیریه دستان مهربان تنها با گذشت 17 سال از شروع فعالیت، به یاری خدا و با تکیهبر حمایتهای خیرین و حامیان گرامی توانسته است اقدامات مؤثری در زمینهی کمک به قشر بیبضاعت و آبرومند جامعه بهویژه زنان و کودکان بیسرپرست و بدسرپرست انجام دهد.
وی ضمن تاکید بر اینکه در این مسیر، حفظ کرامت انسانی مددجویان همواره شعار اصلی و سرلوحهی انجام وظیفه کارمندان بنیاد بوده است، تصریح کرد: از فعالیتهای بنیاد خیریه دستان مهربان علاوه بر سرپرستی خانوادههای نیازمند میتوان به مواردی از جمله مدرسهسازی، ارائه خدمات درمانی، اعـزام کـاروانهای حـمایتی به نـقاط دورافتاده و مـحروم، حـمایت خـاص از بیماران خـاص، اعـطای جـهیزیه و تسهیلات ازدواج، اعـطای کمکهـزینههای تحصیلی و آمـوزشی، توانمندسازی زنان سرپرست خانوار و فـراهمسـازی زمینههای اشتغال مـددجویان اشاره کرد.
مدیرعامل بنیاد دستان مهربان حجم و کیفیت فعالیتها را به استناد آمارها مثبت ارزیابی کرد و اظهار داشت: از ابتدا تاکنون این بنیاد بارها از سوی نهادهای داخلی و خارجی مورد تقدیر و قدردانی قرار گرفته و موفق به کسب تمام گواهینامههای بینالمللی، از جمله گواهینامههای مربوط به کیفیت و شفافیت نیز شده است. ضمن آنکه این بنیاد در سال های 1396، 1399 و 1401 بهعنوان برند برتر حوزهی نیکوکاری کشور انتخاب شده تا نشان دهد هر آنچه که در توان داشته، در طَبَق اخلاص گذاشته است.
وی اضافه کرد: بنیاد دستان مهربان تاکنون سرپرستی بیش از 3200 خانواده از ایتام و زنان سرپرست خانواده را بر عهده داشته (بالغبر 15 هزار نفر) که به یاری خدا و در نتیجهی کوششهای واحد آموزش و توانمندسازی، تاکنون حدود 800 خانواده از این عزیزان از وضعیت مددجویی خارج شدهاند.
مدیرعامل بنیاد دستان مهربان تصریح کرد: تعداد 218 نفر دانشجو توسط این بنیاد حمایت مالی میشوند و در سالهای اخیر به بیش از 600 بانوی نیازمند جهیزیه کامل اهدا شده است. ساخت 13 مدرسه، 6 مرکز درمانی، چهار مرکز نگهداری و آموزش کودکان و تحت درمان قرار دادن صدها بیمار خاص نیز از دیگر فعالیتهای نیکوکارانهی بنیاد دستان مهربان بوده است. در حال حاضر نیز اولین انشگاه خیریهساز کشور و دو مدرسه دیگر توسط دستان مهربان در حال احداث است.
زهرا یوسفی امین با بیان اینکه واحدهای سازمانی شعب بنیاد مهربان نیز در امور محوله تلاشهای گستردهای به انجام رسانیدهاند، گفت: این واحدها متشکل از واحد حمایتی و مددکاری، واحد مشارکتهای مردمی، واحد توسعه و ارتباطات، واحد درمان، واحد توانمندسازی، مرکز آموزش و نگهداری کودکان (آیندگان) با تعداد 20 شعبه، 6 مرکز درمانی، 10 کارگاه توانمندسازی و 4 مرکز آیندهسازان در سراسر کشور در تلاش هستند تا خدمات حمایتی، خدمات درمانی، خدمات آموزشی، کارآفرینی و توانمندسازی، مدرسهسازی را برای تحت پوشش قراردادن خانوادههای نیازمند و واجد شرایط- اهدای سبد کالا بهصورت ماهانه به خانوارهای تحتپوشش- اهدای مستمری به خانوارهای تحت پوشش- برگزاری کمپینهای حمایتی در مناطق محروم سراسر کشور به انجام برسانند.
وی در توضیح نحوه جذب کمک های مردمیِ، اظهار داشت: منابع موردنیاز از طریق جذب کمکهای نقدی و غیرنقدی، پذیرش سرپرستی کودکان، کمکهای داوطلبانه، خرید از محصولات تولید شده توسط زنان سرپرست خانوار تحت پوشش بنیاد، اهدای نذورات، همکاری رسانهای و تبلیغاتی و اسپانسرینگ کمپینها و همایشها در سطوح مختلف خدمت موردنیاز به انجام میرسد.
مدیرعامل بنیاد دستان مهربان در پایان یادآور شد: در حال حاضر نیازمند تامین منابع مالی یا حمایتی جهت احداث ورزشگاه یا سالن ورزشی ثابت هستیم تا بدون دغدغه مسابقات و نیازهای مربوطه ورزشی را مرتفع نماییم. پیگیریهایی هم که از وزارت ورزش و جوانان انجام دادهایم تاکنون بینتیجه بوده است.
از آنجایی که بیشتر فعالیتها عامالمنفعه و برپایه کمکهای مردمی در امور توانمندسازی است لذا درخواست داریم تا در این حوزه نیز دولت یا نهادهای مربوطه همکاری لازم را به انجام برساند.
0 دیدگاه