استیو جایز می گوید من معتقدم چیزی که نیمی از کارآفرینان موفق را از ناموفقها جدا میکند پشتکار اصیل و خالص است. آیا از پشتکار، سختکوشی و فداکاری لازم برای رسیدن به اهدافتان برخوردار هستید؟ با این سوال می توانید از خودتان بپرسید چقدر برای داشتن زندگی مرفه تلاش می کنید. این تلاش شبانه روزی شماست که باعث می شود در مسیر کاری خود پیشرفت داشته باشید و ثروتمند شوید.
سس مایونز پاستوریزه
سس مایونز پاستوریزه یک ترکیب اسیدی است که حاوی هشتاد درصد روغن گیاهی زیتون می باشد و برای بدن خاصیت های مختلفی به همراه دارد.
افرادی که دچار آرتریت هستند می توانند با مصرف سس مایونز باعث کاهش آرتریت شوند به شرطی که به میزان درستی از سس مایونز استفاده کنند.
با مصرف سس مایونز می توانید ویتامین های محلول در چربی مثل ویتامین دی را به خوبی جذب کنید.
از آنجا که در تهیه سس مایونز از مواد مغذی استفاده شده است این مواد مغذی در جهت جلوگیری از افراد به افسردگی کمک می کند.
برای کنترل قند خون می توانید از سس مایونز به مقدار مناسبی استفاده کنید.
سس مایونز چیلی
به طور کلی برای تهیه سس مایونز چیلی تقریبا 80 درصد از روغن های گیاهی مثل روغن زیتون، سویا، آفتابگردان استفاده می شود.
برای تهیه سس مایونز تقریباً از 8 درصد آب و 6 درصد زرده تخم مرغ استفاده می شود.
سس مایونز دارای کالری بالایی است به طوری که اگر شخصی 100 گرم از این سس را استفاده کند 700 کیلو کالری به فرد می دهد.
از دیگر مشخصاتی که لازم است از سس مایونز بدانید این است که تولید کننده این محصول را در ظروف های خاص پلاستیکی و شیشه ای روانه بازار می کند و می توانید این محصول را در وزن های کوچک تر هم تهیه نمایید.
سس مایونز خانگی
در خرید سس مایونز خانگی رعایت نکاتی الزامی است پس به موارد زیر به خوبی دقت کنید و در هنگام خرید سس مایونز حتماً به لیبل ترکیبات سازنده مایونز توجه کنید.
در خرید سس مایونز به میزان چربی و کالری آن توجه کنید که حد استاندارد آن را تهیه نمایید.
هنگام خرید سس مایونز دقت کنید که رنگ و بوی محصول تغییر نکرده باشد.
در هنگام خرید سس مایونز دقت کنید که از چاشنی ها و مواد اولیه طبیعی تهیه شده باشد و حتماً در خرید سس مایونز به تاریخ مصرف و تاریخ انقضاء که بر روی آن درج شده است دقت کنید.
در تهیه این محصول می توان از انواع روغن گیاهی همچون زیتون و کنجد نیز برای کیفیت و طعم بهتر استفاده کرد.
0 دیدگاه