پاسته بسته ای
مرحله ی سوم انتقال مواد اولیه همراه با آرد می باشد که با استفاده از فشار هوایی که به صورت فیلتر شده می باشد آنان را به سمت تولید می بریم.
مرحله ی چهارم استفاده از دستگاه پرس می باشد که با استفاده از این دستگاه آردها و مواد اولیه را به صورت خمیر درآورده و مطابق با اشکال مختلف پاستا بسته ای را تولید می کنند اما قابل ذکر است که از این دستگاه می توان برای انواع آرادها استفاده کرد و همچنین برای شستشوی ورودی و خروجی و لوله های آن از آب و مواد قلیایی استفاده می شود.
رحله ی پنجم سیستم خشک کن می باشد که وقتی پاستاها با شکلهای مختلفی تولید شد آن را باید توسط این دستگاه ها رطوبت کافی آنان کاسته شود چون در غیر اینصورت موجب شکستن، سوختگی و از بین رفتن اشکال آنان می شود که نظارت غذا و دارو به این دستگاه توجه بسزایی می کنند چون منجر به کیفیت تولید محصول می باشد.
پاستا ژوانی
مرحله ششم دستگاه سرد کن می باشد چون بعد از اینکه ماکارانیها را از دستگاه سیستم خشک کن در آوورده شد به علت اینکه در حرارت بالایی بوده برای جلوگیری از شکسته شدن و تغییر شکل پاستا ژوانی باید در داخل سرد کن قرار گذاشته شود تا دمای آن به صورت عادی تنظیم شود.
مرحله ی هفتم ذخیره سازی سیلو می باشد که همانطور که می دانید این مرحله به صورت دوبار انجام شد که در این مرحله برای استراحت رشته ها و جلوگیری از ترک خوردگی استفاده می شود. مرحله ی هشتم دستگاه برش پاستا و مراحل بسته بندی آن صورت می گیرد زمانی که پاستاها را به شکلهای دلخواه درآوردید آن را در این دستگاه طبق استاندارد برش زده می شود و مطابق با اشکال آن بسته بندی می شود.
پاستا ساده
نکته ای که بسیار مهم است باید تاریخ تولید و انقضا، مجوز استاندارد غذا و دارو، لیست ارزشهای غذایی پاستا ساده برای جلد آن درج شده باشد چون در غیر اینصورت محصول شما اعتبار و کیفیت خود را از دست می دهد. مرحله ی دوم که مرحله نهایی می باشد بار محصول صورت می گیرد که در کارتنهای انتخاب شده بسته بندی و بعد از 72 ساعت و بررسی کردن تمامی مراحله آن را توزیع و عرضه می نمایند.
کسانی که در حیطه آشپزی فعالیت می کنند در حین تهیه ی پاستا از جمله پاستا پنیری رژیمی باید اطلاعات اینکه یک بسته پاستا گنجایش برای چند نفر است را به خوبی داشته باشند و طبق آن به فعالیت خود ادامه دهند.
0 دیدگاه