بادام زمینی
بادام زمینی سرشار از چربی است. در واقع، بادام زمینی به عنوان یک دانهی روغنی شناخته میشود و بخش بزرگی از بادام زمینی کشت شده در جهان برای تهیهی روغن بادام زمینی استفاده میشود.
محتوای چربی بادام زمینی بین 44 تا 56 درصد است و عمدتا شامل چربیهای تک و چندگانهی اشباعنشده میشود که اکثرا از اسید اولئیک و اسید لینوئیک تشکیل شدهاند و خواص زیادی برای سلامتی دارند.
بادام زمینی خام یکی از سالمترین انواع بادام زمینی است و خواص بادام زمینی خام بیشتر از سایر انواع است. البته بادام زمینی به صورت شور و بوداده نیز وجود دارد که بهتر است در حد تعادل مصرف شود.
بنابراین بهتر است از بادام زمینی خام به همراه پوست در رژیم غذایی خود استفاده کنید چرا که پوست بادام زمینی نیز حاوی آنتیاکسیدانهای زیادی است که میتوانند از سلولهای بدن در برابر آسیب رادیکالهای آزاد محافظت کنند.
بادام زمینی پفکی
بادام زمینی پفکی در بسیاری از فروشگاه های سراسر کشور به شکل های مختلف بسته بندی و عمده موجود است، فروشگاه ما نیز آن را با کیفیت و بسته بندی بالا با قیمت بسیار ارزان عرضه می کند، ما نیز توانسته ایم این محصول را عرضه کنیم تا رضایت بسیاری از مشتریان را از کیفیت جلب کند و یکی از محبوب ترین و پرفروش ترین مراکز کشور باشد.
امروزه با توجه به گسترش تقاضا برای بادام زمینی، روش های متنوع و متعددی برای فروش و عرضه آن به بازار در نظر گرفته شده است، تولیدکنندگان محصولات خود را با کمک مراکز فروش در سراسر کشور به دست مصرف کنندگان می رسانند. مراکز با توجه به شرایط و موقعیت مردم این محصول را در اختیار خریداران قرار می دهند.
اما اصلی ترین و مهم ترین روشی که مردم با استقبال بی نظیری مواجه شده اند، خرید عمده و کلی است. آنها می توانند روش خرید را به هر شکلی که دوست دارند انتخاب کنند، این روش خرید مزایای زیادی برای خریداران داشته است.
بادام زمینی بو داده
بسیاری از رنگدانهها مانند آنتوسیانینها از نوع فلاونوئید هستند. ترکیبات فنلی نیز در غلظتهای بالاتری نسبت به چای سبز یافت میشوند که هنگام برشته شدن یا برشته شدن بادام زمینی بو داده غلیظ میشوند.
به گفته چندین متخصص اسید کلروژنیک، اسید کافئیک، اسید کوماریک، اسید فرولیک و استیلبنها از جمله این فنولها هستند که فعالیت آنتی اکسیدانی دارند. رسوراترول و فلاونوئیدها بیشترین فعالیت را دارند و از برخی بیماریها پیشگیری میکنند.
آنها در سراسر بادام زمینی، از ریشه تا پوست و حتی پوسته وجود دارند. عصارههای پوست بادام زمینی منابع بالقوه آنتی اکسیدانهای طبیعی در نظر گرفته میشوند رسوراترول یک پلی فنول آنتی اکسیدانی است که به دلیل نقش محافظتی آن در برابر بیماریهای قلبی، بیماریهای دژنراتیو مانند آلزایمر، التهاب سیستمیک و سرطان مورد مطالعه قرار گرفته است.
* مطلب فوق رپرتاژ اگهی می باشد و سایت خبری اقتصاد ملی مسئولیتی بابت آن ندارد ....
0 دیدگاه