بادام زمینی
میزان کربوهیدرات موجود در بادام زمینی نسبتا پایین است. در واقع، محتوای کربوهیدرات این مغز تنها 13 تا 16 درصد از وزن آن را تشکیل میدهد.
کربوهیدرات پایین و پروتئین، چربی و فیبر بالا باعث میشود بادام زمینی دارای شاخص گلیسمی پایین باشد که معیاری برای میزان ورود سریع کربوهیدراتها به خون پس از مصرف غذا است.
بادام زمینی منبعی خوب از ویتامینها و مواد معدنی مختلف است که از جملهی آنها میتوان به موارد زیر اشاره کرد؛ در ادامه به خلاصهای ویتامینها و مواد معدنی مفید که در بافت بادام زمینی وجود دارد
بیوتین در بادام زمینی: بادام زمینی یکی از غنیترین منابع بیوتین است که برای دوران بارداری زنان میتواند بسیار مفید باشد.
مس در بادام زمینی: مس به عنوان یک مادهی معدنی کمیاب در رژیمهای غذایی اکثر افراد شناخته میشود. کمبود مس در بدن میتواند اثرات مخربی بر سلامت قلب داشته باشد.
بادام زمینی پفکی
روش خرید بادام زمینی پفکی به صورت عمده فواید زیادی برای خریداران دارد زیرا نیازی به صرف هزینه های اضافی مانند ایاب و ذهاب و ایاب و ذهاب نیست که در نتیجه باعث کاهش هزینه ها برای آنها می شود و یکی از بهترین مزیت های این امر است.
یکی از اقلام بسیار مفید برای کره گیری، روغن گیری و آجیل بادام زمینی می باشد که انواع مختلفی دارد بادام زمینی بدون پوست فروش بسیار بالایی دارد و برای مصارف مختلف مورد استفاده فراوان قرار گرفته میشود.
همچنین فواید بادام زمینی بسیار بالا می باشد و برای وزن گیری کودکان مناسب است. بادام زمینی محبوبیت زیادی در میان رده های سنی مختلف دارد برای خرید بادام زمینی بدون پوست می توانید آن را سفارش دهید و در اسرع وقت آن را درب منزل به دست بیاورید.
بادام زمینی بدون پوست از بهترین نوع بادام زمینی شناخته میشود چون پوست روی آن وجود ندارد به همین خاطر بدون کثیفی و ضایع می باشد و افراد میتوانند آن را به راحتی مورد استفاده قرار دهند.
بادام زمینی بو داده
مقدار رزوراترول بادام زمینی مشابه آب انگور است و زمانی که بادام زمینی بو داده برشته شود، مقدار آن به میزان 3 برابر بیشتر میشود.
برخی از تحقیقات نشان میدهد که این ماده به عنوان یک عامل پیشگیری کننده شیمیایی در برابر چندین نوع تومور بدخیم عمل میکند.
بادام زمینی و پوست آن منابع استثنایی از ترکیبات کاربردی مانند اسیدهای فنولیک هستند. به ویژه، آنها دارای سطوح بالایی از اسید پی-کوماریک هستند که محتوای آنتی اکسیدانی کل بادام زمینی را تا 22٪ افزایش میدهد. اعتقاد بر این است که مصرف زیاد فلاونوئیدها در برابر بیماریهای قلبی و سرطان محافظت میکند.
به عبارت دیگر، با خوردن بادام زمینی پوستدار می توانید آنتی اکسیدان بیشتری دریافت کنید. برخی مطالعات نشان میدهند که با افزودن بین 0.5 تا 2.5 درصد از پوست بادام زمینی به یک محصول غذایی، ظرفیت آنتیاکسیدانی غذا تا 30 درصد افزایش مییابد.
با وجود فواید سلامتی بادام زمینی و استفاده از آن به عنوان یک عنصر کاربردی، مصرف آن با پوست از قدرت حساسیتزایی آن نمیکاهد.
* مطلب فوق رپرتاژ اگهی می باشد و سایت خخبری اقتصادملی مسئولیتی بابت آن ندارد ....
0 دیدگاه