انعقاد 9 قرارداد واگذاری زمین به سرمایه گذاران در منطقه ویژه اقتصادی خلیج فارس

اقتصاد ملی: رئیس هیات عامل ایمیدرو اعلام کرد: 9 قرارداد با سرمایه گذاران جدید برای واگذاری زمین در منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیج فارس منعقد شده است.
انعقاد 9 قرارداد واگذاری زمین به سرمایه گذاران در منطقه ویژه اقتصادی خلیج فارس
دیگران چه می خوانند:
به گزارش اقتصاد ملی: وجیه ا... جعفری که همزمان با افتتاح 2 فاز خط یک و آغاز عملیات اجرایی خطوط 2، 3 و 4 انتقال آب خلیج فارس به مرکز و شرق کشور به استان هرمزگان سفر کرد، گفت: این طرح در توسعه سرمایه گذاری در 7 استان مرکزی و شرقی کشور، بسیار موثر است.
 
وی ادامه داد: در حال حاضر، شرکت های وابسته به ایمیدرو در این استان ها، طرح های توسعه ای مختلفی با سرمایه گذاری و قابلیت اشتغال قابل توجه در بخش معدن و صنایع معدنی در حال اجرا یا در برنامه دارند که با بهره برداری از این خطوط، مشکل آب آنها به طور کامل رفع خواهد شد.
 
رئیس هیات عامل ایمیدرو با اشاره به جزئیات قراردادهای جدید منعقد شده با سرمایه گذاران جدید برای تامین زمین در منطقه ویژه خلیج فارس، گفت: این سرمایه گذاران در حوزه های تولید فولاد، آهن اسفنجی، اسید فسفریک، فروآلیاژ، سولفور زدایی از نفت کوره، قیر، تولید نوار نقاله، احداث نیروگاه برق200 مگاواتی و احداث پایانه حمل و نقل است.
 
وی افزود: مجموع سرمایه گذاری این شرکت های متقاضی بیش از 3.4 میلیارد دلار است.
 
ضروررت تدوین طرح جامع برای منطقه ویژه
 
جعفری با بیان اینکه همه مسائل منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیج فارس باید در قالب یک طرح جامع دیده شود، تصریح کرد: مسائلی همچون طرح های توسعه، بهره برداری، نگه داری، توسعه زیرساخت ها در دوره زمانی مشخص، نحوه ساخت و واگذاری در این طرح به عنوان سیاست های منطقه ویژه مصوب شود.
 
وی ادامه داد: با تدوین این طرح جامع، ظرفیت ها و قابلیت های منطقه به طور کامل و شفاف مشخص خواهد شد و سرمایه گذاران بدون دغدغه اقدام به سرمایه گذاری خواهند کرد.
 
رئیس هیات عامل ایمیدرو با بیان اینکه هدف ایمیدرو از ایجاد منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیج فارس درآمدزایی نبوده است، گفت: هدف از ایجاد این منطقه ویژه، جذب سرمایه گذاران برای توسعه و هدایت آنها به سمت سرمایه گذاری است. ایجاد درآمد هم با هدف توسعه طرح های اجرایی در این منطقه بوده است.
 
وی افزود: امیدواریم با تکمیل زیرساخت های لازم در این منطقه همچون برق، گاز و غیره شاهد استفاده از همه ظرفیت های منطقه با حضور سرمایه گذاران باشیم. موضوع دیگر، نیاز شرکت های مستقر در این منطقه برای تامین مواد اولیه است. با توجه به وفور ذخایر هماتیتی استان و امکان تبدیل این مواد به مگنتیت با دانش فنی بومی شده در کشور، این نیاز قابل رفع است.
 
رفع مشکل فاضلاب منطقه؛ جزو اولویت ها
 
جعفری با اشاره به موضوع فاضلاب منطقه ویژه اقتصادی خلیج فارس و مشکلات ایجاد شده برای مردم شهر بندرعباس، گفت: رفع این مشکل، باید جزو اولویت های منطقه ویژه و شرکت های فعال در آن قرار گیرد. ایمیدرو نیز حمایت های لازم را در این زمینه به عمل می آورد.
 
برنامه ایجاد زیرساخت های جدید منطقه ویژه خلیج فارس
 
حسن خلج طهرانی، مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیج فارس در این جلسه با اشاره به اینکه در این منطقه برنامه های مختلفی برای توسعه زیرساخت ها تدوین و در سال 1400 اجرایی می شود، گفت: احداث پل دسترسی از سایت قدیم به جدید، جمع آوری آب های سطحی، برق رسانی سایت 600 هکتاری و تکمیل ایستگاه گاز، از جمله این برنامه هاست.
 
وی ادامه داد: تکمیل تعمیرات اسکله، برون سپاری آتش نشانی با توجه به تخصصی بودن آن، تسطیح سایت توسعه، گاز رسانی سایت توسعه از محل خط لوله صلح، رفع مشکل پساب بندرعباس، عملیات لایروبی اسکله توسعه اسکله جدید و احداث مخازن توریع آب در سایت توسعه، از دیگر برنامه های مذکور است.
 
خلج طهرانی با اشاره به اینکه کار کارشناسی احداث نیروگاه هنگام در حال انجام است، گفت: مصوبه احداث این نیروگاه از شورای تامین استان و کارگروه توسعه دریافت شده است.
 
وی افزود: با احداث این نیروگاه، 300 مگاوات برق وارد پست شهید رجایی شود. این نیروگاه 1000 مگاوات برق ظرفیت دارد.
 
مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیج فارس خاطرنشان کرد: با توجه به افزایش ظرفیت 2500 هکتاری سایت جدید توسعه، به دنبال سرمایه گذار هستیم.

منبع: شمانیوز

 

انعقاد 9 قرارداد واگذاری زمین به سرمایه گذاران در منطقه ویژه اقتصادی خلیج فارس

اخبار وبگردی:

آیا این خبر مفید بود؟