آموزش وطرز تهیه نان الجزایری

اقتصاد ملی: نوعی از نان که به نان الجزایری را برای شما عزیزان فراهم نموده ایم
آموزش وطرز تهیه نان الجزایری
به گزارش پایگاه خبری اقتصاد ملی:

نان الجزایری با  سس  فلفل  بو داده شده یک خوراک خوشمزه و مقوی برای وعده سحر، متعلق به اهالی کشور الجزایر در قاره آفریقا هست.

 

دیگران چه می خوانند:

مواد لازم

دو عدد  فلفل  دلمه‌ای قرمز

۴ عدد  گوجه  فرنگی

یک قاشق غذاخوری  روغن زیتون

۴ حبه سیر

یک عدد فلفل هالوپینا

نمک

یک و یک دوم پیمانه آرد سمولینا

سه فنجان آب و مقداری روغن برای سرخ کردن مواد

 

طرز تهیه : 

ابتدا فر یا اجاق گاز را گرم کنید، در یک تابه دیگر  فلفل قرمز  و  گوجه  فرنگی را ورق ورق کرده روی حرارت کم به مدت ۸۸ دقیقه برشته کنید تا طلایی شوند.

در ظرفی دیگر  روغن زیتون  به همراه سیر خرد شده را تفت دهید تا طلایی شود، در همان زمان ورق‌های فلفل هالوپینای خرد شده را نیز به آن‌ها اضافه کنید.

 

در مرحله بعد مخلوط فلفل و  گوجه فرنگی ‌ها را به سیر و فلفل هالوپینا اضافه کنید وبه هم بزنید تا کاملاً یکدست شود.

در یک ظرف دیگر آرد سمولینا را به همراه مقدار کمی  نمک  و ۴ قاشق غذاخوری روغن زیتون به هم بزنید و به تدریج آب را اضافه کنید تا تبدیل به یک خمیر شود، دقت داشته باشید که خمیر نباید چسبناک یا خشک باشد.

 

سپس خمیر را به شکل توپ درآورده با وردنه آن را صاف کنید تا تبدیل به دایره‌ای با ضخامت یک و چهار دهم اینچ شود.

هر دو طرف خمیر نان را در یک ظرف حاوی روغن زیتون سرخ کنید تا زمانی که طلایی شود سپس آن‌ها را روی یک حوله تمیز قراردهید تا رطوبت آن حفظ شده و نان خشک نشود.

 

دراین زمان خوراک لذیذ زمان سحر شما آماده هست و می توانید نان را به همراه مخلوط فلفل و  گوجه فرنگی  مصرف کنید.

خوراک نان الجزایری با  سس  فلفل یکی از غذا های پرطرفدار در کشور الجزایر هست و به علت وجود انواع  ویتامین ‌ها و مواد معدنی که در آن وجود دارد می تواند تا  ساعت ‌های طولانی باعث تقویت انرژی و عدم احساس  گرسنگی  شود.

 

منبع: تالاب

آموزش وطرز تهیه نان الجزایری

اخبار وبگردی:

آیا این خبر مفید بود؟