3 روزه خیارشور درست کنید+طرز تهیه

اقتصاد ملی: چگونه می توان در عرض 3 روز خیارشور درست کرد؟ خیارشور یکی از چاشنی های خوشمزه در سفره غذایی ما ایرانی هاست.
 3 روزه خیارشور درست کنید+طرز تهیه
به گزارش پایگاه خبری اقتصاد ملی:

چگونه می توان در عرض 3 روز  خیارشور  درست کرد؟ خیارشور یکی از چاشنی های خوشمزه در سفره غذایی ما ایرانی هاست. ممکن است درست کردن خیارشور ممکن است زمان بسیاری را از شما بگیرد. با دستور زیر در عرض 3 روز می توانید یک خیارشور خوش طعم و عالی درست کنید.چند سال قبل من به دنبال این بودم که دستور درست کردن چاشنی‎های غذای جدیدی را پیدا کنم. در یک کتاب آشپزی به بخش ترشی‎ها رسیدم و یک دستور درست کردن ترشی‎های یخچالی توجه‎ی من را جلب کرد. در آن دستور خیار‎ها داخل یک ظرف قرار داده شده به همراه آب نمک و ادویه‎های مختلف و در یخچال فقط به مدت 3 روز قرار داده می‎شد، نیازی به هیچگونه تخمیر و کنسرو کردنی نبود. چنین فرآیند ساده‎ای امتحانش سخت نبود.

واقعا ترشی‎های خوشمزه‎ای بودند که از ترکیب مرموز نمک، آب، سرکه به دست آمده بود و ترشی‎ها هر زمان خورده می‎شدند بسیار لذیذ و ترد بودند.

دیگران چه می خوانند:

مواد لازم برای تهیه خیارشور فوری :

 سیر

2 بته

 شوید خرد شده

به مقدار لازم

*  ادویه‎های ترشی

 نصف قاشق چای خوری

 فلفل سیاه

نصف قاشق چای خوری

خیار کوچک که برش داده شده باشند

5-6 عدد

سرکه سفید

نصف فنجان

نمک دریایی یا مخصوص ترشی

یک قاشق غذاخوری

ادویه‎های ترشی ( چه خریداری شده از فروشگاه یا دست ساز خانگی )

نحوه‎ درست کردن خیارشور فوری :
سیر، شوید، ادویه‎های مختلف ترشی و فلفل را داخل یک ظرف 1 لیتری قرار دهید.
برش‎های خیار را درون آن قرار دهید و قرارگیری آن‎ها باید در کنار هم باید بدون فضا و محکم باشد.
سرکه سفید و نمک را ترکیب کنید و در یک ظرف مخصوص به مدت یک دقیقه در مایکروویو گرما دهید تا نمک حل شود.

اجازه دهید به همین حالت 24 ساعت باشد. حداقل 3 روز و تا 2 تا 3 ماه در یخچال نگه دارید. خیارها تغییر رنگ و مزه خواهند داشت.

منبع:تالاب

3 روزه خیارشور درست کنید+طرز تهیه

اخبار وبگردی:

آیا این خبر مفید بود؟